Provinciale indoor kampioenschappen 6-01-2013

Geslaagd kampioenschap voor onze avr-atleten, dit is het minste wat men kan zeggen!  Want van de 23 neergezette prestaties door 19 atleten mochten er uiteindelijk 14 het podium op: 8 gouden, 3 zilveren en 3 bronzen medailles mochten richting Roeselare meegenomen worden.  Zonder het fel begeerde leeuwtje niet te vergeten, dit werd ook 8 maal uitgereikt.

Avr-atleten in de kijker zijn zeker Jeroen Gonnissen en Jutta Decock die tweemaal de titel in de wacht sleepten. Jeroen deed een tachtische zet door voor de springnummers te kiezen en dit loonde: hij sprong een pr: 5m08 en in het hinkstapspringen sprong hij 10m68 opnieuw een pr!

Jutta koos voor de 60m en de 200m: ze plaatste zich voor de finale van de 60m en die won ze nipt voor een limburgs meisje in 8.22 met een pr. erboven op!

De 200m won Jutta in 26.35 een pr. voor haar!  Knap werk Jeroen en Jutta, beter doen is moeilijk.

Gianni De Blauwe koos het pk uit als eerste indoorwedstrijd van het winterseizoen.  Zijn eerste 400m liep hij 1.02.76 werd daarmee vierde, de 200m in 27.31 beiden een pr.

Een sprintcarriere is gestart!

Danielle Hessel en Loes Hubrecht waren onze vertegenwoordigers op het altijd indrukwekkende polsstokspringen.  Danielle haalde goud binnen met een sprong van 3m10.

Loes, die de verplaatsing maakte van Leuven, sprong 3m waarvoor ze beloond werd met zilver.

Danielle koos ook voor de 200m, die liep ze in 28.49.

Alexander Doom plaatste zich voor de finale van de 60m, deze werd rond de middag gelopen.  En dat de atleten niet altijd hun zenuwen onder controle hebben, bleek uit

de twee valse starts door Limburgse atleten…  Derde keer goede keer!  Alexander vocht zich naar een 2e plaats achter een 2e-jaars scholier.  Resultaal: een pr van 7.38: doelstelling voor deze winter gehaald!  Op de 400m kwam Alexander ook uit samen met Elise Plancke, Manon De Marez, Jasmine Haghedooren en Koenraad Decroos.

Uit dit nummer kwamen 4 medailles voor onze club: Alexander liep solo in een reeks zonder tegenstand naar goud in een tijd van 51.59.

Manon liep 1.01.97 ook goed voor goud op de dubbele baanronde.  Koenraad’s 58.78 was zilver waard en Jasmine liep 1.06.89.

De verrassing was er voor Elise die naast haar bronzen plak voor verspringen ook nog mee het podium op mocht met Manon voor de 400m.  Haar tijd 1.05.20 nogmaals brons.

2 Avr-atletes op het podium, mooi!

Op de 800m liep Jeroen Vandewalle 2.04.48, Alexander Lesire 2.10.46. Mooie tijden!

De langere 1500m werd een succes: een pr. voor Robin Hoet 4.25.24 en een gouden plak voor Simon Van Bruaene: zijn tijd 4.14.40, sterk!

Maar zoals altijd houden we het strafste en sterkste voor laatst: de prestatie van Sharon Labaere…

Sedert haar ongeval in mei 2011 werd ze niet minder dan 11 keer geopereerd.

Maar zoals iedere sportman en in dit geval sportvrouw toonde ze haar karakter en doorzettingsvermogen en zo kon ze terug aan haar eerste wedstrijd deelnemen.

Sharon is een voorbeeld voor elke jeugdige atleet en is het mooiste voorbeeld wat de sport kan bijbrengen in iemands leven.

De glimlach op haar gezicht was het mooiste moment van de dag toen ze haar wedstrijd bekroond zag met een bronzen medaille in het kogelstoten (6m95).  Ze straalde!

Sharon, dikke proficiat! 

Christ Doom

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: