Cross Izegem 17-02-13

Dit derde weekend van februari was enorm druk op atletiekvlak in onze club. Op zaterdag 16-02 hadden we de aflossingsmeeting te Gent (indoor) en zondag dus de jaarlijkse Wallemoteveldloop.

 

Alhoewel ruim 70 AVR-atleten present tekenden in Gent konden de trainers zondag ook genieten van de aanwezigheid van 68 blauwe AVR-uitrustingen in de verschillende wedstrijden.

 

De eerste wedstrijd van de namiddag zorgde wel algemeen voor heel wat boze reacties aangezien de atleetjes naar de aankomst gestuurd werden na slechts de helft van de voorziene wedstrijdafstand gelopen te hebben. Toch mochten Gaelle en Sien op het podium terwijl Luna net iets te kort kwam. Iets verder volgden nog Silke, Marith en halfweg hadden we Hasse en Saare. Dat Adeline wint is geen verrassing meer terwijl Lore vijfde werd en Jenna negende.

Bij de benjamins jongens werd Wout vierde, Arne zesde en Milan negende. Alex als jongste werd puik negentiende kortbij gevolgd door Aaron en Siebe.

Ritsu en Mart (‘03) werden tweede en derde, Maxent zevende, Tobiasz tiende, Floris 22ste en Victor 25ste.

Sterke wedstrijd van Mien (’02) als vierde, terwijl Eline (’01) zesde eindigde in haar reeks, Fran elfde, Lore twaalfde, Sara dertiende en Inneke vijftiende.

Robbe (’02) is zowat onklopbaar in de regio, ook nu dus eerste. Knalprestatie van Noah, achtste, evenals Rhune, 21ste, met 36 atleten in hun reeks.

Brent (’01) eigende zich de derde podiumplaats toe, Sven, Thomas en Marijn overwonnen ook het bijwijlen modderige parcours.

Estelle, eerste, en Aisha, derde, net als op het PK opnieuw op het podium bij de eerste jaar miniemen en Camille terug vierde. Loes werd zevende maar had onderweg jammer genoeg een spike verloren. Amber werd mooi twaalfde.

De één jaar oudere Floor finishte vijftiende in haar reeks, zoals reeds enkele andere AVR-atleetjes op gewone loopschoenen.

 Stan (’01) behaalt net als Robbe, ook hier zijn zoveelste overwinning. Verrassende prestatie van Igor, zesde, iets verder volgde Jens (zestiende). Bij de oudste miniemen jongens hadden we Martijn als vijfde, Pieterjan negende, Jurgen negentiende, Tjorven 26ste en Sven 31ste.

 Lisa verraste aangenaam met haar derde plaats bij de kadetten meisjes. Alisa werd knap zesde evenals Michèle twaalfde, Lies veroverde de 26ste plaats en spurtster Tine 41ste.

Jammer wel dat deze meisjes op het einde plotseling nog een extra lus dienden te lopen nadat deze in het begin van de laatste ronde niet werd ingeluid door de officiëlen.

Victor (kadet) zagen we na de wedstrijd voor de zoveelste keer opnieuw op het hoogste schavotje plaatsnemen. Het Belgisch kampioenschap wordt interessant…! En dit geldt eveneens voor Jana (schol) die ook haar zware wedstrijd als winnares tot een goed einde bracht.

 Robin werd mooi zesde, Jeroen vijftiende en Loïc achttiende in de korte cross. Knappe prestatie van Charline als vierde en Saskia vijfde bij de dames seniores. Terwijl Virginie als elfde net halfweg eindigde bij de masters dames.

 

Met Dimitri, vierde, en Alexander, negende, hadden we ook een knappe vertegenwoordiging bij de junioren heren.

Traditiegetrouw loopt Frederik een inhaalrace bij de masters heren na een altijd terugkerende slechte start. Hij werd uiteindelijk toch zesde terwijl Nick vijftiende eindigde in deze toch sterk bezette wedstrijd.

 Willy

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: