BvV 3 Landelijke te Ninove

Het voordeel van het neerpennen van dit verslag is de onwaarschijnlijke kans een deelnemende atleet over het hoofd te zien of te vergeten.
Dit komt door de beperkte afvaardiging richting Ninove: 5 cadetten en 2 scholieren tekenden present om onze kleuren te verdedigen, en het moet gezegd: ze deden het voortreffelijk!
Jean-Philippe Espeel zorgde in het openingsnummer de 300H direkt voor een overwinning: 46.19 ,een bevestiging van zijn provinciale titel.
Thomas Dekeyzer sprong zonder veel ervaring  1m40 hoog en dit met schaarsprong.  Thomas bewaarde zijn troeven nog voor zijn favoriet nummer de 1500m.  Die liep hij perfekt in het spoor van Michiel Baetens die het kopwerk voor zich nam.
Maar de bloemen worden aan de finish uitgedeeld en die waren voor Thomas!  De klok stopte op 4.14.76 een prachtige tijd, een nieuw pr en als kers op de taart onder de norm voor deelname aan het BK, dit jaar te Moeskroen.
Ook een overwinning voor Victor Verstichele op het zelfde nummer: zijn tijd 4.39.32.  Mooie overwinning, maar over de tijd was Victor minder tevreden, volgende keer mss niet zo lang afwachten en je eigen wedstrijd lopen, scherpere tijden zitten er zeker in!
Ook op kogel kwam Victor uit: 9m15 was zijn beste worp en een vierde plaats in de ranglijst.
Provinciaal kampioen verspringen Jeroen Gonnissen  sprong zich naar een derde plaats met 5m32.  Enkel 12 cm tekort om de overwinning binnen te halen.
Op de sprintnummers stonden Jean-Philippe en Thobiasz Demaitere: Jean-Philippe spurtte op de 200m naar 25.81,  op de 100m haalde Thobiasz 13.88.
Scholier Alexander Doom spurtte tweemaal zonder tegenstand en behaalde tweemaal een overwinning met  een verbetering van zijn pr.
Alexander zijn tijden 11.52 en 22.90.
Gianni De Blauwe liep de dubbele baanronde in 2.19.56.  Gianni soms zoekend om zijn eigen tempo te vinden kan scherpere tijden aan, soms moet je of kan je als atleet de wedstrijd maken.  Geloven in je eigen kunnen is voor iedere atleet de boodschap.  De speer wierp Gianni 23.56 ver, enkele meters onder zijn record.
Op het hoog voor cadetten sprong Thobiasz  na een twijfelende start een mooie 1m50, aanmoedigingen van trainers hielpen hem aan die hoogte.
Afsluiten deed men traditioneel met de estafetten: de cadetten met Jeroen, Gianni, Jean-Philippe en Thobiasz wonnen hun reeks met mooie wissels, ons handelsmerk van het huis.  Hun tijd 50.33 en een derde plaats algemeen.
Met maar 7 atleten verzamelden we toch 118 punten en een 5e plaats!  We waren ook de club met meeste overwinningen 5 stuks in totaal: 300H/100/200 en tweemaal de 1500.  En het allerbelangrijkste: we hebben een leuke zonnige dag beleefd!
Volgend jaar een voltallige ploeg en de overwinning moet binnen handbereik zijn.
 
Christ
Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: