A.V.R. tornado raast door Tielt (deel 2)

Met de groep miniemen zijn we enkele trainingen  op zoek geweest naar de perfecte aflossingen, niet zo evident want met de vakantieperiode zijn er altijd atleten die niet op training aanwezig kunnen zijn.
Uitleg over aanloopzones, aflossingszone, welk kleur onze zone had, het befaamde kruisje, stok links of rechts aannemen, zelfs luid roepen kwamen aan bod.
Dit alles kan bijdragen tot een goed resultaat op het kampioenschap zelf. 
De benjamins en pupillen zetten direkt de toon en wonnen bijna alles.  Natuurlijk gaven ook de miniemen het beste van zichzelf en in hun eerste wedstrijd met 2  A.V.R.-teams aan de start was er een knappe overwinning voor Lore G. , Floor, Estelle en Lynn; hun eindtijd: 45.34.
Het tweede team met Loes, Delphine, Merel en Jolien werd 4e op een zucht van een podiumplaats want Jolien spurtte het verschil bijna helemaal weg.  Dat het tweede team net het podium miste was zo jammer.
De tweede wedstrijd van de meisjes: de 3×600 werd sterk en snel gelopen.
Drie teams aan de start: Loes, Floor en Delphine werden 5e; hun tijd: 6.03.46  gevolgd door Lore K., Merel, en Jolien hun tijd: 6.24.72 met een pluim voor Lore Keirsebilck die haar eerste wedstrijd liep en dat schitterend deed.
Maar de hoofdvogel werd afgschoten door Lore G., Estelle en Lynn.  Dit team won in een nieuw clubrecord 5.44.10
Het vorige record stond op naam van: Alissa Spriet, Celestine Leenkneght en Lore’s zus Lien Goossens.  Het record blijft toch in de familie.  Drie meisjes vol trots op het podium!
7 medailles verzamelden de meisjes.
Ook de jongens deden hun duit in het zakje: Simon, Elias, Martijn en Stan wonnen hun reeks in 44.25. Collectief een sterke prestatie!  Dit was nodig want AZW gaf in de laatste rechte lijn alles om de overwinning binnen te halen, maar Stan hield vol: het goud was binnen.
Ook Sven, Thomas, Jurgen en Jens liepen een verdienstelijke wedstrijd; hun tijd: 49.19
Een ontgoochelende Sven was er  na de wedstrijd te zien…  Dat betekent wel dat  je er vol voor gaat en dit is de juiste ingestelheid die je nodig hebt in de sport en het leven.
Martijn gaf forfait voor de 3×600, een pijne voet speelde hem parten. Zo stonden Elias, Simon en Stan aan de start net zoals Jurgen, Jens en Sven.
Een overwinning zat er niet in voor onze teams, maar een knappe derde plaats wel 5.45.12 met een clubrecord  er bovenop.  Jurgen, Jens en Sven werden 5e hun tijd; 6.29.73
Eindbalans: 3x goud, 1x brons en 2 nieuwe clubrecords plus een mooie sportieve dag voor iedereen.  Keigoe gedaan!!!
Bij de cadetten dames 4×800 werden onze club vertegenwoordigd door Duponselle Lisa, Louagie Lies, De Marez Michele en Spriet Alisa. Dit kwartet werd 4e op 2sec. van een podiumplaats verwijderd: hun tijd 10.49.79, knappe wedstrijd!
 
Christ D.
Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: