AVR tornade raast door Tielt- Deel 3

Ook bij de scholieren was het AVR-team aanwezig. Bij de meisjes namen Manon D- Danielle H- Elise P en Jana VDP deel aan de 4x100m. Met een knappe 53″12 als eindtijd mochten ze nadien op het hoogste schavotje plaatsnemen. Ook namen ze nog de 4x400m voor hun rekening, maar dan wel bij alle categorieën, gezien deze aflossing niet voorkomt in hun eigen categorie. Onmiddellijk namen ze de leiding en konden een kleine voorsprong nemen die ze vasthielden tot 200m van het einde. Toen kond de Brugse slotloopster onze Jana bijbenen maar met een officieuze 64″5 mag onze afstandsloopster zeker tevreden zijn. Met dus nog een zilveren medaille om de hals zagen we 4 tevreden meisjes op het podium.

Hun mannelijke leeftijdsgenoten dienden het ook op te nemen tegen enkele sterke homogene ploegen. Maar Jonas VDP- Sam B- Alexander D- en Thomas D gaven het uiterste en finishte tenslotte op de 4de plaats in 8’43″86.

Onze juniores en masters dames liepen samen met AC hun wedstrijd 4x800m. Aanvankelijk liepen de masters voor het jeugdige geweld, maar toen werden de rollen omgekeerd en eindigden de juniores: Jolie M- Laura H- Laurence B- en Lisa M als 1ste in hun categorie na 10’15″43. Onze masters: Hilde H- Gudrun B- Patricia D en Virginie C werden ook provinciaal kampioen in hun categorie en hadden 11’11″13 als totaaltijd

Eerder in de namiddag hadden onze dames masters reeds de 4x100m gelopen maar wel met Lieve S en Violette D in plaats van Hilde en Patricia. Ze overbrugde nde baanrond in 61″12 ook goed voor goud.

Hun mannelijke “leeftijdsgenoten” lieten ook hun kunnen zien op de 4x800m. De ploeg bestaande uit Kristof H- Frederik K- Felix T en Nick D namen de maat van hun tegenstanders en na 6’44″20 klokten ze af. In de winning mood namen ze ook nog deel aan de 4x1500m maar met een wijziging in de ploegopstelling, waar Elie H de plaats innam van Felix T. Ook hier lieten ze de concurrentie in hun categorie achter zich en bereikte de eindmeet na 19’30″03.

De totaaloverwinning in deze wedstrijd ging naar het AVR juniorsteam dat een heel knappe prestatie neerzette door een eindtijd te lukken van 17’34″55. Het waren Alexander L- Simon VB- Joachim V en Dimitri D die deze laatste wedstrijd van de dag op hun naam schreven.

Tot groot genoegen van de trainers kon er een massale belangstelling op deze sportieve namiddag worden vastgesteld van onze AVR-leden wat dan ook de vele mooie resultaten als gevolg hadden.

Dank aan onze deelnemers.

Willy

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: