BK aflossingen – Merksem 22/09/2013

Voor de laatste grote afspraak van het zomerseizoen waren heel wat atleten komen opdagen. Ook van AVR-zijde waren er 4 deelnemende ploegen. Onze scholieren meisjes (Danielle- Manon- Elise- Jutta) traden in de voormiddag op voor de reeksen van de 4 x 100m. Ze deden het uitstekend en wonnen hun reeks met een nieuw clubrecord als toemaatje: 50”24.

De kadetten meisjes (Lisa – Alisa- Lies – Michele) gingen kort na de middag van start in de 1ste reeks van de 4×800 meter. Met goede individuele prestaties werden ze afgevlagd op de 6de plaats in 10’38”36 wat zowat 11 seconden rapper is dan op het PK.

Onze damesploeg alle categorieën 4×800 meter bestond uit Lien (cadet) Jana (Scholier), Laura (Junior) en Sofie (Senior). Met een gemiddelde tijd van nog geen 18 jaar weerden ze zich heel goed tegen meer ervaren teams. Met een vierde plaats in 9’26”52 konden ze met opgegeven hoofd het “strijdtoneel” verlaten.

Intussen hadden de scholieren meisjes hun opwarming volbracht voor hun finale van de 4×100 meter.

Ingedeeld in de buitenbaan waren ze van plan om hun huid duur te verkopen. Elke wissel verliep vrij goed en ze kon het AVR-team in de pers van Jutta op de meet afstormen en de bronzen medaille meepikken in opnieuw een nipte verbetering van hun enkele uren oude clubrecord: nu 50”22.

Proficiat dames!!!

Tenslotte hadden we nog onze junioresploeg (Alexander L – Simon – Loic – Dimitri) die de handschoen opnamen tegen de seniorenploegen op de 4×1500 meter.

Na elke wissel waren er positiewissels te noteren maar onze jeugdige ploeg hield kranig stand en finishte uiteindelijk in 17’31”39 op de 6de plaats.?

Nu een paar weken “actieve” rust en dan kunnen we ons weer opmaken voor het veldloopseizoen of het indoor gebeuren

 

Willy

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: