PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VELDLOPEN 2 FEBRUARI 2014 TORHOUT

AVR haalde maar liefst 18 medailles op het PK veldlopen en nam er met  84 !! atleten aan deel.

In het volgend artikel bekijken we de resultaten van de jeugd (Ben. Pup. en Min).

Met 24 aangekomen benjamins was de toon direct gezet ,AVR was massaal aanwezig en dat hebben ze geweten.                                

Het is onmogelijk om iedereen die deelnam in dit artikel te vermelden,het risico om iemand te vergeten is gewoon te groot. Alle deelnemers zijn belangrijk, ongeacht  de plaats die men haalt. Bij de jeugd telt in de eerste plaats deelnemen en het plezier. Iedereen kent natuurlijk zijn eigen mogelijkheden en probeert zo goed mogelijk zijn best te doen waarvoor wij als trainers alle respect hebben. Natuurlijk kunnen we er niet onder uit, een podiumplaats op een kampioenschap is voor iedereen ,de atle(e)t(e) ,de ouders ,familie en trainers een leuk gegeven .

Laten we iedereen eraan herinneren dat een titel pas officieel is vanaf de categorie  Cadet. Vanaf die leeftijd krijg je het fel begeerde schildje. Het is leuk ,tof voor de vereniging en de families ,maar laat ons bij de jeugd vooral de focus leggen op deelname.

We kunnen er niet aan ontsnappen bij het neerpennen en natuurlijk vernoemen we de podiaplaatsen. Hieronder volgt wel een indrukwekkend lijstje :

Elien Anckaert  (zilver ) °06  / Wout Godderis  (zilver) °05 / Lore Louagie kampioen °04 / Mien Vanhecke  ( zilver) °03 / Ritsu Vandewalle  (brons) °04 / Robbe Depotter kampioen ° 03 / Estelle Temmerman kampioen °01  en Stan Vanhecke  kampioen °01

In sommige reeksen valt de sterkte in de breedte heel erg op, bv. geboortejaar °05 : vier AVR atleten halen de top 8, benjamins meisjes ° 05 drie top tien plaatsen,pupillen jongens °04 vier maal in de top 15 en de miniemen meisjes °01 maar liefst  drie in de top 6.

Dat is zeker een heel belangrijk gegeven met het oog op de volgende afspraak nl. het Vlaams Kampioenschap. Daar worden de wedstrijden bij de jeugd betwist in een estafette. Gezien onze sterkte in de breedte, kunnen we met vertrouwen naar Rotselaar afreizen.

Door allerlei omstandigheden ( kwetsuur, ziekte) kan een resultaat niet  zijn wat men had verhoopt, maar dat zijn de wetten van de sport. Door zich daar over te zetten en te aanvaarden worden we beter en sterker als atleet. Een mindere wedstrijd is echt niet het einde van de wereld.

Ook nog eens vermelden dat WTV –FOCUS  aanwezig was en eindelijk eens de atletiekjeugd   op de buis bracht, nietwaar Stan ?

Aan iedereen die deelnam aan dit kampioenschap : een dikke proficiat met jullie deelname en resultaat !

Jeugdvoorzitter KAVR     Geert Dekaezemaker

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: