BvV cadetten en scholieren jongens 3de landelijke B Kortrijk

Nadat de meisjes cadetten en scholieren knappe prestaties hadden geleverd in Lokeren wilden hun mannelijke leeftijdsgenoten de dag nadien niet onderdoen in Kortrijk voor hun clubcompetitie.

Bij de cadetten zorgde Jean-Philippe Espeel direct voor een knalprestatie. Hij haalde de overwinning op de 300H in een schitterende 42″88. Een paar uur later liep hij ook nog een pr op de 200m 24″48.

Met 13″62 won Simon Vlamynck de B-reeks van de 100 meter cadetten wat ook een aangename verrassing was.

Dezelfde afstand bij de scholieren overbrugde Alexander Doom in 11″44. Later in de namiddag zou onze EYOF-kampioen ook nog de 200m op zijn naam schrijven met een eindtijd van 22″85.

Tjorven Ballekens mocht ook proeven van deze interclubcompetitie. Hij liep de 800m in 2’55″80 bij de cadetten.

Eerstjejaars Viktor Verstichele (scholier) overbrugde dezelfde afstand in een nieuw pr, namelijk: 2’05″29 op de 3de plaats.

Bij de 1500m cadetten kreeg Martijn Stevens weer hielproblemen die leidden tot een eindtijd van 5’28″91. Vroeger in de namiddag nam hij reeds deelgenomen aan het verspringen. En met een beste van 4m10 was hij heel tevreden alsook met zijn 8steplaats.

De scholierenrace over deze afstand bracht Thomas Dekeyser in de “frontlinie”. Hij werd geflitst na 4’15″32 op de 3de plaats.

Thomas nam voordien ook al deel aan het hoogspringen waar hij 8ste werd met 1m40.

Cadet Tobiasz Demaiter overbrugde op hetzelde nummer na een spannende wedstrijd 1m60 waarmee hij knap 2de werd wat ook voor hem een persoonlijk beste is.

Gianni Deblauwe (scholier) wierp de speer 25m11 ver die ook goed was voor de 8ste plaats. Nadien bezette hij de 5de plaats bij het verspringen waar hij juist de 5m overbrugde, tevens een mooi nieuw pr.

Sven De Graeve heeft in de 2 jaar als lid van AVR een serieuze sprong voorwaarts gemaakt. Als recreant gestart maar nu haalde hij voor zijn club 2 maal de 8ste plaats, bij het kogelstoten met 7m64 en de speer die hij 25m06 ver wierp.

 Voorafgaand aan zijn 800m stootte Viktor Verstichele de kogel bij de scholieren 9m31 ver (4de plaats.)

De aflossing 4×100 bij de cadetten met Simon-Sven-tobiasz en Jean-Phillippe zorgde voor een aangename verrassing. Ze overbrugden de baanronde in 51″28 die een mooie 5de plaats als resultaat gaf.

Bij de scholieren die deze competitie met 4 afwerkten moesten ze dus alle 4 deelnemen aan de aflossing. Deze gelegenheidsploeg slaagde er zelfs bijna nog in om de zege te halen op deze 4×100. Het werd uiteindelijk een knappe 2de plaats in 47″59.

Na de totale puntentelling werd AC Lebbeke de verdiende eindwinnaar. Organisator KKS (Kortrijk) werd 3de terwijl de AVR-boys als 4de (op 11 ploegen) tevreden huiswaarts konden gaan

Proficiat jongens

Willy

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: