Nieuwjaarsboodschap

We zijn opnieuw een jaartje verder… Het voelt als een gewone verderzetting van de afgelopen activiteiten want echt rustig wordt het nooit in Atletiekland. We zijn één van de weinige sporten die tijdens alle seizoenen één of meerdere belangrijke afspraken hebben.  Maar een eerste clubboekje van het jaar, vraagt ook naar een terugkijken en wensen en doelen formuleren voor het nieuwe jaar.

Internationaal heeft de Belgische atletiek geen al te best jaar achter de rug, op clubniveau kunnen we echter helemaal niet klagen. Een opsomming van alle goede prestaties is gevaarlijk, want dan worden er zeker vergeten en eigenlijk hoort dat ook niet in een Nieuwjaarsboodschap.

Wat we wel willen onthouden, is het volgende: we waren massaal aanwezig op de crossen, we waren massaal aanwezig op de pistewedstrijden, we waren massaal aanwezig op de verschillende wegwedstrijden, we waren massaal aanwezig op training, we waren massaal aanwezig op onze jaarlijkse hoogdag van de atletiek: de Westlaanrun en de Crosscup. Het getal heeft gescoord en automatisch komen dan de resultaten.

Niet alleen de atleten op het podium of met medailles/titels verdienen de aandacht, ook nummer 35 in de cross of een atleet die zijn PR met 1 cm verbetert in het hockeybalwerpen. Daarnaast komt het succes er ook alleen maar door mensen die soms achter de schermen gratis of voor een minieme vergoeding 12 maanden per jaar aanwezig zijn of klaar staan om bij te springen. We proberen om iedereen op tijd en stond te feliciteren of een bedankje te geven, maar onbewust wordt dat al eens vergeten.

2014 was een jaar met hoogtepunten, laagtepunten, succes en verdriet. In 2015 wordt dat niet anders, alhoewel we altijd hopen op hoogtepunten en succes. Maar door samen naar hoogtepunten te werken, kunnen we verdriet ook beter verwerken en vooruit kijken naar nieuwe uitdagingen. KAVR staat nog altijd voor Koninklijke Atletiek Vrienden Roeselare. Koninklijk omdat we al veel ervaring hebben, Atletiek omdat het de mooiste sport ter wereld is, Vrienden omdat we dat hoog in het vaandel dragen en Roeselare omdat daar onze basis ligt en we hier groot geworden zijn.

Als laatste willen we iedereen een gezond, blessurevrij en voorspoedig 2015 wensen. We willen ook alle nieuwe leden via deze manier welkom heten en hopen dat ze snel mogen opgenomen worden in de warme familie van AVR.

Het bestuur van AVR

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: