Vlaams Kampioenschap Rotselaar

4 x Eremetaal voor AVR op Vlaams veldloopkampioenschap te Rotselaar !!!!!!

Door allerlei omstandigheden: krokusvakantie, blessures,ziektes en afzeggingen was het samenstellen voor de ploegjes nog nooit zo moeilijk.

Ook de drukke februarimaand die bol staat van de activiteiten zal hier en daar wel een weerslag hebben.

In een team mogen lopen betekent echter voor elkaar vechten en dat laatste beetje energie uit je lichaam halen voor jouw ploegmakker die staat te wachten.Relays zijn ook een voedingsbodem voor kameraadschap en teambuilding.

Onze ploegjes hebben meer dan het beste van zichzelf gegeven ,het was schitterend om te horen dat iedereen voor iedereen aan het supporteren was.De “V” van AVR was hier meer dan ooit op zijn plaats.

Al in de openingswedstrijd succes voor onze atleten met 2 podiumplaatsen.Estelle en Lynn haalden zilver in hun reeks.

Bij de kadetten jongens kwam de weelde van AVR nog duidelijker in beeld ,zilver was er voor Thibo en Stan strandde op een zucht van brons.

Verdeeld over de drie leeftijden kwam AVR met 11 ploegjes aan de start van de aflossingen. Met driemaal een vierde plaats en een vijfde plaats

was het telkens opnieuw van net niet. We moeten wel alles in zijn contekst plaatsen en meedelen dat er veel eerstejaars in onze ploegjes zaten wat dan ontegensprekelijk wel ambities doet vermoeden voor volgend jaar.

De beurt voor het grote werk ,de seniores dames waar Saskia al het goede van dit winterseizoen bevestigde en Veerle voor de vierde medaille zorgde op dit Vlaams kampioenschap.

Bij de juniores kwam dan het vervelende gevoel van,net niet, weer om de hoek piepen, Iwein werd schitterend zevende in deze wedstrijd maar strandde als vierde vlaamse atleet op amper 5 seconden van brons.

Het was zalig toeven in een pril lentezonnetje op en rond het terrein en de 50 aanwezige AVR -atleten zorgden voor veel mooie prestaties.

Aan alle atleten bedankt voor jullie sportieve inzet !!

De hoogdagen voor de de veldlopers komen met de BK ’s te Wachtebeke en Beernem stillaan in zicht, hopelijk kunnen we met zijn allen dan ook het veldloopseizoen in stijl afsluiten.

Geert Dekaezemaker

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: