BK VELDLOPEN AVR JEUGD

Voor de benjamins is starten op een BK veldlopen op zich al een hele gebeurtenis. Met z’n vieren een ploegje vormen en op het hoogste niveau mogen lopen, doen de kleine hartjes heel wat sneller slaan. Ook het vroege aanvangsuur is speciaal ,ondanks al die factoren hebben onze benjamins zich meer dan behoorlijk verdedigd.

Bij de meisjes (Elien –Joke – Dauwke – Iluna) haalden ze de finish op een 17de plaats op 42 deelnemende ploegen. De jongens ( Louis – Alex- Rhune – Dre) liepen heel verstandig en flirtten de hele tijd met een top tien plaats, uiteindelijk werden ze 11de op 50 ploegen. Mooie opener en proficiat aan alle benjamins.

De beurt aan de pupillen en zoals het hoort eerst de meisjes ° 05 (96 dlnrs) met Shauni (36) Luna(40) Marith(62) en Emma(67) liepen ze allemaal een voorbeeldige wedstrijd. Spijtig in het  gedrum aan het begin had Marith een spike van iets te dichtbij meegemaakt en zo heeft ze haar kansen niet optimaal kunnen verdedigen. Een jaartje ouder (117 dlnrs) de reeks waar Charlotte (77) bewijst dat ze zich steeds beter in haar sas voelt en gestaag vooruitgang boekt. Met Lore en Adeline hebben we twee kanjers en ook nu kregen we daarvan de bevestiging. Lore (16) eindigde heel mooi in de top 20, Adeline dreef mama bijna tot waterlanders toen ze op een bepaald moment op de derde plaats liep maar naar het einde toe kwamen die twee zussen weer naar voor en strandde konijntje op de meest onaangename plaats ( 4) op een BK op slechts drie seconden van brons. Benieuwd wat dat volgend jaar zal geven als de afstanden iets langer worden.

Pupillen jongens ° 05 waren sterk vertegenwoordigd met een heel straffe prestatie van  Milan (12) , Maarten(21) en Wout (22) net buiten de top 20. Wat verderop Nand (33) en Arne (34) op de hielen gezeten door Leandro (40). Ook Sam (50) haalde de top 50. Tenslotte  haalde Aaron( 97) in zijn gekende stijl op gehavende spikes de aankomstlijn. Bij de oudere pupillen(116dlnrs) waren Tobias (66) en Wouter(74) present om de AVR –kleuren te verdedigen. Petje af voor alle pupillen!!!

De miniemen meisjes °03 (81dlnrs) met Mien( 6) Jessica(44) en Ine(70) drie atletes in deze wedstrijd. Na een goede start en dito race haalde Mien haar beste resultaat deze winter en dat juist op de dag dat het ertoe doet, je moet het maar doen, bravo Mien !! Drie tweedejaars met Fran (40) Sara (65) en Inneke(78) om AVR in de kijker te zetten. Spijtig voor Fran want een valpartij deed haar goed start teniet .Volgend jaar als kadet  dan maar !!

Met 105 waren ze bij jongens °03 : Robbe (3) ,Thomas ( 14) , Noah (48) en Rhune ( 90) aan de start voor AVR . Robbe heeft zowel tactisch als mentaal een ijzersterke wedstrijd gelopen met als beloning de bronzen medaille . Proficiat  Robbe voor je seizoen en de mooie afsluiter. Dat is ook toepasselijk voor Thomas : heel goed vertrokken om zich dan een klein beetje te laten wegdrummen, waarschijnlijk door een gebrek aan ervaring met dit soort wedstrijden . Noah bevestigde al het goede van de winter , bravo voor Rhune die ondanks alles blijft volhouden.

Heel wat mooie prestaties ,soms een lach  soms een traan  maar dat is sport, het hoort erbij. Bedankt jeugd voor jullie massale deelnames aan de veldlopen, samen hebben we er een prachtig seizoen met vele hoogtepunten opzitten.

Met alle trainers en bestuur kijken we nu richting zomerseizoen 2015

Geert Dekaezemaker

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: