Wegatletiek

Niet alleen het pistegebeuren trekt zich stilaan op gang, maar ook de afstandslopers kunnen zich stilaan uitleven in de wegwedstrijden die her en der ingericht worden.

Zo hadden we op 11 april de “Herdenkingsloop Rudy Bekaert” in Rollegem-Kapelledie ingericht word door Patricia Delvael (AVR) en haar echtgenoot Stefaan Denorme alsook door Danny Bekaert (broer van Rudy) en zijn echtgenote.

Heel wat clubgenoten waren dan ook aanwezig op deze goede inrichting ter ere van onze overleden clubgenoot.

Op de korte race over 1 ronde of 4,5 km werden er 174 aankomsten genoteerd.                                      Thibo Dewulf eindigde op de 6e plaats snel gevolgd door Saskia Vens die 12e en ook 1e dame werd.  Op haar beurt werd ze van nabij gevolgd door Lynn Dekeyser die 13e werd. Dan volgden Thomas Dewulf ( 18e) en derde dame Alisa Spriet (25e). “Kleine”broer Maarten Dewulf legde beslag op de 44e plaats terwijl Tjorven Ballekens als 48e de eindstreep overstak. Op de 98e plaats hield Gudrun Bauwens ook heel wat concurrenten achter zich.

Bij de hoofdwedstrijd waar 3 ronden (13,5 km) afgelegd moesten worden waren er 182 atleten die de wedstrijd uitliepen. Thomas Dekeyser werd in deze sterk bezette westrijd 1e clubgenoot op de 18e plaats. Als 30e eindigde Nick De Paemelaere met net achter hem Kristof Huyghe als 31e .

Als 1e dame mocht Charline Vanneste  het zegegebaar maken en dit als 34e algemeen op nauwelijks 1’ na haar beide clubgenoten

Steven Deram die lang out was werd 42e , Felix Timperman 51e en Martin Labaere 54e .                      Op de 59e plaats finishte Hilde Hindryckx als 6e dame en kort na haar eindigde ’recreant’ huisdokter Bart Gadeyne als 66e . Nic Verlinde overschreed als 91e de eindmeet terwijl Kande Bouba 103e werd. Patrick Dejonckheere sloot het rijtje AVR –deelnemers af op de 116e plek.

Marathon Rotterdam 12 – 04 – 2015

Op deze jaarlijkse internationaal sterk bezette voorjaarsmarathon nemen traditie getrouw ook enkel AVR-atleten deel.

Zo was Dries Depoortere van de partij die met een (te) korte voorbereiding iets te snel van stapel liep maar toch net als 100e eindigde na 2u 39’01.

Kurt Vallé liep een heel sterke wedstrijd en finischte als 297e in 2u52’12 wat tevens een nieuw pr is voor hem.

Met 3u05’58 bezette Tom Hoornaert  de 781e plaats in een wedstrijd waar zowat 12 000 deelnemers de eindstreep haalden.

Marathon Parijs 12 – 04 – 2015

Op dezelfde dag was Tom Patteeuw terug te vinden onder de deelnemers van deze massa-marathon waar zowat  41000 lopers de start namen. Onze clubgenoot liep een prima wedstrijd en kwam aan na 3u 19’ 17, of zowat 10’ sneller dan zijn vorige besttijd.

Humarathon : Ivry – sur – Seine

Op zondag 19 april was een ruime delegatie West- en OostVlaamse atleten o.l.v.Walter Vanhoutte aanwezig om daar ofwel een 10km of een halve marathon te betwisten.

Charline Vanneste die momenteel in heel goede doen is nam deel aan de 10 km. Er is hier niet alleen het individuele klassement maar tevens een ploegenklassement. Hiervoor worden de tijden van 4 heren en 1 dame samengeteld. Onze wegspecialiste eindigde ook hier als 1e dame op de 42e plaats in 37’15” maar ze werd tevens met haar 4 West-Vlaamse ploeggenoten mooi 1e in het ploegenklassement.

Willy.

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: