KvV en Roeselare loopt

Kampioenschap van Vlaanderen “Alle Categorieën”

Op dit kampioenschap dat plaats vond te Beveren ( O Vl ) werden onze clubkleuren verdedigd door 3 juniores.

In alles behalve aangename weersomstandigheden werd 1e jaars  juniore Manon De Marez 3e in haar reeks  400m met een mooie 59”41 en een 10e plaats algemeen op ruim 20 deelnemers.

Op dezelfde afstand spurtte Alexander Doom -ook 1e jaars- naar de 4e plaats in de sterkste reeks. Zijn eindtijd 48”98 bezorgde hem ook de 4e plaats algemeen.

Iwein Bau -2e jaars- betwistte de dubbele baanronde. In dit sterk aan elkaar gewaagd deelnemersveld klokte onze clubgenoot af op 1’55”46 en de 8e plaats. Zijn eindtijd is tevens een nieuw p.r.

Willy.

Roeselare loopt

Dwars over de Mandel op 8 mei is de openingswedstrijd van het Roeselaars loopcriterium en kon rekenen op heel wat AVR-interesse want vele tientallen clubgenoten bevonden zich onder de meer dan 2000 deelnemers over de 2 wedstrijden.

Het podium van de 3,5 km was zowel bij de mannen als de vrouwen helemaal AVR getint.

Bij de dames triomfeerde Laura Huyghe(31e )vóór Lore Goossens en Alisa Spriet (38e).

Simon Van Bruaene won bij de heren. Op het podium werd hij geflankeerd door Victor Verstichele en Alexander Lesire.

Op de lange afstand (9,5km) was Hilde Hindryckx de beste bij de dames, zij werd 61e en ondanks de afstand palmden hier enkele jeugdatletes mooie ereplaatsen in. Emma Boone werd 4e dame, Hanne Vander Stichele 5e , Janna Vandepoele 6e ,  Jolien Musseeuw 7e , en Michele De Marez 9e .

Bij de heren eindigde Dimitri Dejonckheere 8e . Thijs Vander Meiren liep als 10e over de streep, recreant Francis Descamps werd 13e . Verder werd Kurt Brulez nog 24e en Tom Hoornaert kwam als 5e clubgenoot aan op de 36e plaats.

De Krottegemse Corrida op 14 mei werd reeds 1 week later betwist. Hier was opnieuw AVR boven met Dries Depoortere die algemeen winnaar werd. Bij de dames mag Emma Boone ook heel tevreden zijn met haar prestatie-2e pl- op deze 10 km race.

Ook wetenswaardig is dat Estelle Temmerman in een vlotte trainingsgalop 1e dame werd op de 5 km.

Ook nog op:

2 mei werd Hilde Hindryckx winnares op de 10 km in Gistel.

1 week later haalde Lynn Dekeyser een knappe overwinning op de 4,7 km bij de dames in Dwars door Brugge. Sara en Tobias Stevens waagden er ook hun kans.

Op de lange afstand liepen  Stefaan Roose, Tom Patteeuw en Dries Devloo mee in de grote groep deelnemers waarin zich mogelijks nog clubgenoten bevonden.

Charline Vanneste verscheen na ziekte terug aan de start in Jabbeke op 13 mei. Desondanks wist ze de zege te behalen voor haar clubgenote Hilde Hindryckx.

Steenbergen NL  6u – 24u  10 mei 2015

Katrien Rogiers nam de start in de 6u als voorbereiding op de 100km later in het seizoen. Op deze manier heb je een lange “training” afgewerkt samen met andere ultralopers. Waar Katrien onlangs nog zowat 66 km haalde in deze tijd verbeterde ze zich nu tot 67,890 km waarmee ze 1e werd in haar categorieen 4e algemeen, dit na de Belgische, Nederlandse en Duitse kampioene.

Koen Vansteenkiste vertrok voor 24u. Na enkele ups en downs haalde hij iets meer dan 100km, niettemin kijkt hij reeds uit naar zijn volgende race.

Willy.

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: