PK Meerkamp Nieuwpoort

9 KAVR-atleten namen deel aan het PK meerkamp in Nieuwpoort: 6 jongens Iben, Yoran, Warre, Michiel, Elias en Loïc.

De deelnemende meisjes waren Lisa, Camille en Aïscha. De natste zomermaand ooit was verleden tijd dat weekend want de verschillende disciplines konden onder een mooie en vooral droge hemel afgewerkt worden.

In dit beknopt verslagje zal ik proberen van ieder atleet zijn of haar, wat ik vond als trainer, hoogtepunt te verwoorden. We beginnen met Lisa en haar hoogtepunt van deze meeting is zonder twijfel haar eerste plaats: Lisa werd provinciaal kampioene op deze zevenkamp.

Dat ze een sportief vechtertje is bewijst deze mooie overwinning en haar inzet werd bekroond met een mooie ‘veelzijdige ‘ titel!

Camille en Aïscha, beiden cadet presteerden behoorlijk, uitschieter werd voor Aïscha haar overwinning op de 800m in 2.31.33. Camille deed op de 80H bijna 1 seconde af van haar bestijd deze bedraagt nu 14.55.

Voor Yoran werd het letterlijk een hoogtepunt want hij vestigde een nieuw pr op hoog, dit bedraagt nu 1m69. De 1m70 bewaart hij voor de komende kampioenschappen!

Warre, net terug uit de lappenmand, kon met weinig training toch een mooie achtkamp afwerken.  Hij presteerde weer knap op hoog en de ambitie om volgend jaar het podium te halen is genoteerd!

Iben pakte op zijn favoriet nummer 100H uit met een nieuw pr, dit bedraagt nu 15.83.  Naast de horden zette hij nog enkele pr’s neer en startte zelfs lachend aan zijn “verplicht” nummer de 1000m.

De verbetenheid waarmee Michiel de horden liep zien we graag als trainer, wetende dat dit niet je beste nummer is maar toch vol overgave er voor gaan! Knap!

Deze verbetenheid deelde ook Elias die de ganse tweedaagse podium ambities had en dit ook kon verwezenlijken met een verbetering van een

20- jarig clubrecord erboven op: in 1996 behaalde Davy Lambert 3665 punten, Elias behaalde nu 4230 punten sterk!

Loïc, van vele markten thuis en net na een zware blokmaand (Loïc studeert geneeskunde), werd bekroond met een zilveren medaille.

Loïc vatte zelfs het polsstokspringen aan na 1 training! Hij behaalde 2m90, maar een slecht neerkomen verhinderde hem om verder te springen.

Karakter toonde Loïc want met een pijnlijke voet behaalde hij zelfs de overwinning op de 1500m! Chapeau!

Veel vrienschap en knap atletiekwerk gezien van de blauwe atleten!

Christ

 

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: