BK VELDLOPEN JEUGD 12 MAART WACHTEBEKE !!

Pal voor de start van het nieuwe zomerseizoen blikken we   eens terug naar het voorbije BK  veldlopen.

Nog steeds vol onbegrip om het afgelasten van de aflossing bij de benjamins, wat altijd een mooie start was van dit kampioenschap, en een hoogdag voor de allerkleinsten.

Ook mede door die beslissing waren er heel wat minder benjamins aan de start. Desalniet te min hebben onze atleetjes zich  toch in de kijker gelopen : Flore, Daphne en Elise zorgden voor de eerste publiciteit.

Vooral Elise mag een dikke pluim op haar hoed steken voor een schitterend seizoen met als kers op de taart een eerste plaats op het BK.

Met zo een kwaliteit bij de benjamins meisjes kunnen we in het tv programma WAT ALS ………….  al zullen we het antwoord nooit kennen.

Bij de benjamins jongens hadden we ook een aantal deelnemers : Staf en Ewoud hebben de Roeselaarse kleuren  met stip verdedigd.

 

Bij de pupillen meisjes hadden we Iluna ,Elien en Joke aan de start. Ook hier hebben de meisjes het beste van zichzelf gegeven en in deze hectische wedstrijd een mooi resultaat neergezet.

Natuurlijk konden Jonas en Alex niet ontbreken bij de pupillen jongens voor de afspraak van het jaar. Ook zij konden zich in de massa deelnemers mooi in de eerste helft van de uitslag plaatsen.

Bij de miniemen meisjes speelden Emma en Marith een paar keer haasje over gedurende de wedstrijd ,op het einde bleek Emma ietsje sterker. Verderop hadden we met Hasse en Victoria nog twee deelneemsters . Bravo  dames : volhouden, karakter tonen en aankomen!!

Dan nog Konijn!! Wat een wedstrijd en wat een kwaliteit in dit geboortejaar. Hier  speelt op dit ogenblik de plaats  geen rol. Wanneer iedereen over dezelfde fysieke mogelijkheden beschikt zullen er andere uitslagen genoteerd worden .

Op naar de kadetten Adeline ! wat langere afstanden en vooral volhouden.

Bij de eerstejaars jongens hebben we enorm veel kwaliteit lopen wat dan ook in dit geval letterlijk kan worden genomen.

 

Met Maarten ,Wout , Jerome en Milan maar liefst 4 atleten in de top 20.  Verderop Nand en  Leandro en dan hebben we nog Gillian en Zjef.  Wat een weelde, bij ieder van deze atleten hoort ook een  seizoensverhaal met overwinningen, revelatie, verrassing en ook ontgoocheling, maar dat zou ons in dit artikel te ver brengen.

Ook de tweedejaars miniemen Lleyton en Wouter waren van de partij. De laatste cross van het seizoen en dan speelt ook de mentale sterkte een rol, een factor die naarmate je ouder wordt steeds belangrijker zal zijn.

Jullie volgende veldloop is er een bij de kadetten en dus vanaf volgend jaar voor de echte titels !!!

 

Aan alle jeugdatleten van AVR die in grote getallen aanwezig waren dit seizoen op allerhande veldlopen regionaal of op ander niveau een grote proficiat voor jullie inzet .

Ik hoop dat we volgend veldloopseizoen terug op de massale deelname kunnen rekenen en laat ons met z’n allen er een knaller van een zomer van maken .

 

Geert Dekaezemaker

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: