GOUDEN, ZILVEREN EN BRONZEN MEDAILLE OP BK AFLOSSINGEN

DSC_0570_bewerkt

Vandaag vertegenwoordigden 20 atleten AVR tijdens het BK aflossingen in Andenne.

De schol jongens op de 4x100m waren de eersten die aan bod kwamen. Sven Verstraete, Iben Degryse, Yoran Demaiter en Elias Doom eindigden als 4e  in hun reeks en konden zich als 6e plaatsen voor de finale. In de reeksen liepen ze naar een tijd van 44”85, net boven hun clubrecord van 44”77. In de finale ging het jammer genoeg onderweg verkeerd en haalden ze de finish niet.

Op de 4x200m AC wilden ze terug dichtbij hun beste tijd van tijdens het PK aflossingen komen. De ploeg met Michael Werbrouck, Michiel Cneut, Warre De Pauw en Alexander Doom eindigde als 4e in hun reeks en als 7e in totaal. Aangezien er in Andenne maar 6 banen zijn, misten ze zo net de finale. Hun tijd van 1.30”76 was amper 2 hondersten boven hun clubrecord. Toch een goed resultaat van een jonge ploeg met 1 cadet en 1 scholier.

De masters hadden 1 ploeg vertegenwoordigd. Kurt Vallé, Henk Vandermeersch,  Steven Vanderiviere en Bruno Van Acker gingen aan de slag op de 4x800m. Dat is dezelfde ploeg die vorig jaar het clubrecord op 8’41”29 bracht. In een heel spannend onderonsje kon Bruno net AVMO achter zich houden en onze masters werden in een tijd van 8’42”20 BELGISCH KAMPIOEN. De dopingcontrole nadien was blijkbaar nog spannender dan de wedstrijd. J

Bij de scholieren hadden we zowel een ploeg bij de jongens als bij de meisjes. Bij de meisjes liepen Ghislaine Delva, Camille Cham, Estelle Temmerman en Lore Goossens. In een wedstrijd met 4 ploegen waren er op het einde heel wat verschillen. AVT liep weg met de titel en onze dames konden zich 10 seconden later als 2e plaatsen en behaalden zo de ZILVEREN MEDAILLE en dat alles in een tijd van 9’49”89.

Bij de jongens bestond de ploeg uit Yoran Demaiter, Igor Gryspeert, Stan Vanhecke en Thibo Dewulf.  Zij mochten als laatste AVR team in actie komen. In een drukbezette wedstrijd met 13 ploegen liepen ze heel attent. In een tijd van 8’23”33 behaalden ze net de 3e plaats. Ze mochten dus ook op het podium om hun BRONZEN MEDAILLE af te halen.

Tekst: Jurgen Cneut
Foto: Peter Cneut

Advertenties
Categorieën: Uncategorized | 1 reactie

Berichtnavigatie

Een gedachte over “GOUDEN, ZILVEREN EN BRONZEN MEDAILLE OP BK AFLOSSINGEN

  1. geert dekaezemaker

    bravo en proficiat aan alle deelnemers !!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

%d bloggers liken dit: